»
Noutati

Noutati Special Events


Mov de vara
Mov de vara
19 August 2018- Nunta a avut loc la Valea Mariei in Negresti-Oas. Aranjamentele florale au fost in nuante de mov si lila, buchetul de mireasa a fost din cale, trandafiri si frezii, lumanarile de nunta au fost scurte din hortensii si trandafiri. Am realizat pentru miri si decorul pentru starea civila si totul a fost pe placul mirilor. Casa de piatra va dorim!
Peach dream
Peach dream
18 August 2018 -Nuntă Măgura Baia Mare 

Am creat un buchet de mireasa cu pene, bijuterii și trandafiri peach, aranjamente florale tip coronite, lumanari nunta ,un colt foto alb, crem și bordo și aranjamente pentru prezidiu curgatoare.
Bordo, crem si alb pentru o nunta frumoasa
Bordo, crem si alb pentru o nunta frumoasa
28 Iulie 2018- O zi frumoasa de vara perfecta pentru nunta Denisei si a lui George. Aranjamente florale pe crem, bordo si alb si-au dorit iar noi le-am oferit o sala decorata elegant pentru gustul lor. Va multumim pentru colaborarea frumoasa si va dorim casa de piatra!
Pasteluri minunate de vara
Pasteluri minunate de vara
14 Iulie 2018- Comunicarea cu mirii a fost excelenta, desi a fost online si ne-am vazut personal cu doar 2 săptămâni înainte de nuntă . Totul a mers ca pe roate pentru ca au fost hotarati si am comunicat excelent. Am realizat aranjamentele florale, buchetul de mireasa , lumanarile si decorul salii de nunta pentru 2 oameni deosebiti si cu foarte mult bun simt. Va multumim pentru incredere si va dorim casa de piatra !

Locatie: Restaurant 2 Veverite
Credit foto: Krisch Photography
Delicat si elegant
Delicat si elegant
14 Iulie 2018- Bucuria cea mai mare este cand mirii au incredere totala in tine dupa prima intalnire si sunt peste masura de incantati la final. Dupa prima intalnire mireasa mi-a spus ok....eu am terminat cu grijile, stiu ca vei face ceva deosebit. Si aranjamentele florale au fost finute si elegante. Va dorim casa de piatra si va multumim pentru increderea acordata!
Puritate si simplitate
Puritate si simplitate
30 Iunie 2018- Cu Madalina am avut o colaborare excelenta, nici nu se putea altfel, avand in vedere cat e de finuta. A stiut de la inceput ce si-a dorit, am mai adaugat una alta si a iesit ceva simplu si elegant. I-am realizat buchetul de mireasa, lumanarile de nunta, cocardele si aranjamentele florale pentru masina. Casa de piatra va dorim!
Pink and feathers
Pink and feathers
7 Iulie 2018- Cu Oana am stabilit cu mult timp inainte toate detaliile, am facut probe, asa ca totul a fost pe gustul lor. Le multumesc ca au avut incredere in mine si s-au lasat pe mana mea. Am realizat pentru ei buchetul de mireasa, cocardele, coronite, lumanari, aranjamente florale pentru masa mirilor si husele elastice. La nunta lor am decorat pentru prima data cu aranjamentele din pene albe. A iesit totul foarte elegant. Va dorim casa de piatra Oana si Dorin!
Romantic decor
Romantic decor
19 Mai 2018
O nunta eleganta si frumoasa, cu aranjamente florale in culori pastelate. Un buchet de mireasa cu bujori, trandafiri, lacramioare, cale si gipsofila care a reprezentat perfect luna mai. Va dorim casa de piatra si va multumim pentru incredere Carla Si Roberto!
Wood and green for this spring
Wood and green for this spring
12 Mai 2018
Am inceput sezonul de nunti cu mult lemn si o tematica rustica. Exact cum si-au dorit mirii nostri dragi. Aranjamentele florale au fost cu lemn si iuta, buchetele domnisoarelor de onoare din gipsofila, iar buchetul de mireasa din cale si flori de bumbac. Ne bucuram ca ne-ati ales si va dorim multa fericire impreuna Carmen si Cosmin.
Dear autumn...you are beautiful
Dear autumn...you are beautiful
Ultima nunta din sezonul trecut ne-a incantat prin nuantele minunate ale toamnei. Portocaliul, cremul si bordoul s-au completat perfect pentru acest decor. Nunta a avut loc la Restaurantul Romanita si le multumim mirilor pentru increderea acordata si le dorim numai bine.

Locatie: Restaurant Romanita
Credit foto: Krisch Photography
Botez Razvan Andrei
Botez Razvan Andrei
21 Octombrie 2017- Am realizat aranjamentele florale si un candy bar delicat pentru un ingeras foarte drag noua. Am lucrat cu mare drag aranjamente florale din gipsofila alba. Draga Razvan, iti dorim crestere frumoasa, multe bucurii si impliniri alaturi de minunatii tai parinti!
Autumn in red vibes
Autumn in red vibes
23 septembrie 2017 a fost o zi ploioasa, dar care le va aduce mult noroc si fericire Cristinei si lui Bogdan. Se citeste iubirea si respectul in ochii lor iar asta va rezulta o casnicie implinita. Ne bucuram ca am facut parte din ziua voastra speciala si va dorim tot binele din lume. Casa de piatra!

1 2 3 4 5 6 7